És innegable que vivim en un món globalitzat on l’anglès ocupa un paper privilegiat en la comunicació internacional. És per això que aprendre aquest idioma resulta vital per desenvolupar feines que requereixin comunicar-se amb persones de fora, com per exemple turistes, o treballar en equips formats per persones d’altres països.

Així doncs, l’aprenentatge de l’Anglès Tècnic a la Formació Professional juga un paper important a l’hora d’oferir el màxim d’oportunitats laborals al nostre jovent. Si observem el mapa de continuació, de l’article del Diari de l’FP, podem observar que el nivell de domini de l’anglès al nostre país està dins de la mitjana. Això no obstant, també estem situats a la cua de la majoria de països de la Unió Europea.

Font: https://www.ef.com.es/epi/

Podem dir, doncs, que a la nostra escola ens prenem seriosament aquesta missió i oferim l’assignatura d’Anglès Tècnic a tots els nostres cicles. A més, tot això combinat amb les noves tecnologies on els alumnes dels cicles d’esports compten amb llibres digitals. Si bé és cert, però, que tota la feina no pot recaure en el professorat i és innegable que cal una participació activa, actitud d’esforç i treball per part de l’alumnat per assolir un nivell d’anglès adequat que els obri més portes a un futur entorn laboral globalitzat.

A continuació us deixem l’enllaç a un parell d’articles que parlen sobre el que acabem de comentar: