Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

  Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408)

  Distribuir, reproduir i transmetre la informació i documentació requerides a les tasques administratives i de gestió, internes i externes, així com realitzar tràmits elementals de verificació de dades i documents a requeriment de tècnics de nivell superior amb eficàcia, d’acord amb instruccions o procediments establerts.

  Ocupacions o llocs de treball relacionats:
  Operadors/es de central telefònica, Teleoperadors/es., Recepcionistes-telefonistes a oficines, en general., Empleats/des de finestreta de correus., Classificadors/es-repartidors/es de correspondència., Ordenances., Taquillers/es., Auxiliar de serveis generals., Auxiliar d’oficina., Auxiliar de fitxer., Auxiliar d’informació.

  Durada de la formació associada: 430 hores

  Inici del curs 05/06/2023 fins al 19/10/2023

   

  Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents (ADGG0508)

  Realitzar operacions d’enregistrament de dades, així com transcriure, reproduir i arxivar la informació i documentació requerides en les tasques administratives i de gestió, d’acord amb instruccions, normativa i procediments establerts, de manera coordinada i amb criteris de qualitat, productivitat, seguretat i respecte al medi ambient.

  Ocupacions o llocs de treball relacionats:
  Operadors/es–gravadors/es de dades en ordinador., Auxiliar d’oficina., Auxiliar de fitxer., Operador/a documental., Auxiliar de digitalització.

  Durada de la formació associada: 440 hores

  Inici del curs 24/05/2023 fins al 28/09/2023

   

  POLÍTICA DE QUALITAT

  Certificación ISO 9001- AENOR

  Centros asociados